E-Mail: info@lapsh-zh.ch Bildungsdirektion Kanton Zürich-Volksschulamt Plani mësimor kornizë Informatë për prindër Fletëparaqitje për regjistrim në shkollën shqipe MINISTRIA E ARSIMIT SHKENCËS DHE TEKNOLOGJISË SË KOSOVËS Kurrikula e shkollës shqipe të  mësimit plotësues në Diasporë


   

Të gjithë të interesuarit mund të sjellin reklamat e tyre për faqen tonë në info@lapsh-zh.ch    LAPSH " Naim Frashëri" për Kantonin e Cyrihut