Bildungsdirektion Kanton Zürich-Volksschulamt Plani mësimor kornizë Informatë për prindër Fletëparaqitje për regjistrim MINISTRIA E ARSIMIT SHKENCËS DHE TEKNOLOGJISË SË KOSOVËS Kurrikula e shkollës shqipe të  mësimit plotësues në DiasporëDonacionet & Anëtarsimi

Sponsorët

Antarësimi i biznesëve

Praxis Dr. Xhafer Sadiku

Thalwil

Dach 2000 GmbH

Express Zürich

Konsullata e Republikës së Kosovës Zürich

Donacionet & Anëtarsimi

Antarësimi i përsonave

01. N. Ulaj - LAPSH

02. N. Maloku - LAPSH

03. G. Kasumaj - LAPSH

04. A. Veliu- LAPSH

05. E. Hasi - LAPSH

06. H. Gashi - LAPSH

07. F. Bajrami - LAPSH

08. L. Hasi - LAPSH

09. R. Shabani - LAPSH

10. S. Krasniqi - LAPSH

11. D. Haziraj - LAPSH

12. B. Qorraj - LAPSH

13. V. Morina - LAPSH

14. F. Kashari - LAPSH

15. M. Kasumaj - Zürich

16. B. Kasumaj - Zürich

17. D. Kasumaj - Zürich

18. N. Maloku - Zürich

19. L. Kurti-Zürich Versicherung

20. H. Shala Gurguri - Seuzach

21. H. Bajrami - Embrach

22. B. Qufaj - Horgen

23. M. Qufaj - Horgen

24. F. Sadiku - Horgen

25. XH. Sadiku - Horgen

26. M. Sadiku - Rafz

27. B. Zenku - Zürich

28. Sh. Zenku - Zürich

29. F. Islamaj - Zürich

30. H. Shala - Dübendorf

31. B. Krasniqi Zürich

32. P. Avdili Zürich

33. M.Sadiku Rafz

34. H. Shala - Dübendorf

35. I. Azizi Zürich

36. G. Asani Niederhasli

37. S. Husaj Embrach

38. F. Berisha Urdorf

39. A. Gerbovci Winterthur

40. K. Hajdini Bülach

41. B. Maralushaj Glattbrugg

42. Y. Zuzaku-Mustafa Bülach

43. G. Gashi Zürich

44. XH. Morina Winterthur

45. I. Omaj Wallisellen

46. M. Hasi Pfungen

47. F. Sinani Hombrechtikon

48. B. Zuka Zürich

49. L. Kurti Uster

50. G. Muharemi  Zurich

51. M. Tahiri Elsau

52. A. Selimi Wallisellen

53. Xh. Murina Embrach

FALËNDERIM PUBLIK NGA LIDHJA E ARSIMTARËVE DHE PRINDËRVE SHQIPTARË NË KANTONIN E CYRIH-UT


www.smartpedia.ch

www.zuriseegarten.ch

www.stopgo.ch/de/garage/allenmoosgarage.html

www.ff-werbung.ch/

www.budgetgroup.ch/de

www.facebook.com/rinora4/

www.gepart.ch/

www.airprishtina.com/de/


Të nderuar përfaqësues/ese të ndërmarrjeve shqiptare të sipërpërmendura në kantonin e Cyrihut!

Lidhja e arsimtarëve dhe prindërve shqiptarë në kantonin e Cyrih-ut, apo siq njihet në opinionin publik me shkurtesën LAPSH-i për kantonin e Cyrih-ut, ka nisur në fundvitin e kaluar një projekt për mundësinë e anëtarësisë vjetore për ndërmarrjet dhe personat privat, me idenë e mbështetjes financiare të punës së LAPSH-it, me një pagesë modeste anëtarësie vjetore, e cila ka për synim mbarëvajtjen e përgjithshme të mësimit plotësues në gjuhën shqipe për fëmijët e mërgimtarëve tanë.


Ju personalisht me ndërmarrjet tuaja të lartëshënuara i jeni përgjegjur nismës sonë për mbajtjen gjallë të mësimit dhe kulturës shqiptare dhe na keni nderuar e ndihmuar me pagesën e anëtarësisë tuaj prej 300.- frangash e disa nga ju edhe më tepër!

Për këtë arsye, në emër të LAPSH-it për kantonin e Cyrih-ut,  ju falënderon publikisht nga zemra për ndihmën tuaj!


Shuma të cilën keni dhuruar ju, ka ndikim shumë të madh për punën tonë; p.sh., e mundëson kryerjen e punëve administrative dhe organizative, shpenzimet postare, adminisitrimin dhe organizimin e hapjes së klasëve të reja, si dhe shpenzimet tjera të cilat janë të domosdoshme për mbarëvajtjen dhe organizimin e mësimit plotësues në gjuhën shqipe.


Besojmë se ju si donatorë i pagesës së anëtarësisë jeni të interesuar mbi projektet dhe punën e LAPSH-it! Nga ne mund të informoheni në ç’do kohë në lidhje me projektet dhe aktivitetet tona të mbarëvajtjes edhe të procesit mësimor por edhe atij organizativ.


Jemi shumë të lumtur t’u kemi kemi juve ndër donatorët e parë të anëtarësisë dhe ju themi: Mirë se erdhët në familjen e madhe të LAPSH-it!


Ne u jemi drejtuar në fundvitin e kaluar mbi 300 ndërrmarrjeve shqiptare dhe personaliteteve që kanë aktivitete afariste në kantonin e Cyrih-ut dhe më gjerë, me një letër informuese mbi idenë e sipërshkruar. Shpresojmë që edhe ndërmarrës të tjerë do t’a mbështesin dhe përkrahin këtë nismë në interes të komunitetit shqiptarë, e që është; nxitja, ruajtja, kultivimi dhe e mësimi i gjuhës dhe kulturës kombëtare, për fëmijët tanë këtu në mërgim.


Ju falemnderit dhe përshëndetje!


Gëzim Kasumaj

Drejtues i Projektit, nënkryetar i LAPSH-it për kantonin e Cyrih-ut

+41 79 542 81 80

g.kasumaj@lapsh-zh.ch


www.lapsh-zh.ch

www.lapsh-zh.ch/paralelet.html

www.lapsh-zh.ch/kuadri_mesimor.html

Sponsor medial

Praxis Dr. Xhafer Sadiku

Thalwil

Alpha24 Group GmbH

Tann

Alpha24 Group GmbH

Tann